Presa turcă şi foştii fotbalişti îl critică pe Mircea Lucescu: "O glumă! Sunteţi în ţara dumneavoastră şi cred că ar fi bine să rămâneţi acolo"

Învins destul de clar de naţionala României, 2-0 la Cluj, Mircea Lucescu nu e menajat nici de presa turcă, nici de foştii fotbalişti importanţi din Ţara Semilunii.

2614 afișări
Imaginea articolului Presa turcă şi foştii fotbalişti îl critică pe Mircea Lucescu: "O glumă! Sunteţi în ţara dumneavoastră şi cred că ar fi bine să rămâneţi acolo"

Presa turcă şi foştii fotbalişti îl critică pe Mircea Lucescu: "O glumă! Sunteţi în ţara dumneavoastră şi cred că ar fi bine să rămâneţi acolo"

Probabil cel mai aprig contestatar al tehnicianului român a fost Nihat Kahveci (37 de ani), fost atacant la Villarreal. În două mesaje pe twitter, Nihat a descris jocul naţionalei Turciei drept o glumă, apoi i-a cerut lui Lucescu să rămână în România: "În prima repriză am jucat de parcă am fi avut interdicţie să legăm trei pase. O glumă! Sunteţi în ţara dumneavoastră şi cred că ar fi bine să rămâneţi acolo, domnule", a fost mesajul fostului atacant pentru Lucescu.

Cum Turcia a găsit cu greu drumul spre poarta lui Pantilimon sau Niţă, ocaziile au venit mai degrabă întâmplător, iar defensiva a arătat foarte rău, jurnaliştii nu l-au iertat nici ei pe Mircea Lucescu. Majoritatea ziarelor din Turcia scriu despre evoluţia bună a lui Gicu Grozav, în timp ce "Il Luce" e pus la punct.

"Echipa naţională nu a dat speranţe. Turcia a jucat prost în faţa adversarei sale şi nu a dat speranţe pentru viitor", scriu cei de la Hurriyet, completaţi de Fotomac "Statistică îngrijorătoare pentru Lucescu. A câştigat un singur meci din cele cinci disputate".

Opinia generală e că Turcia se află departe de aşteptările create de Lucescu: "Naţionala nu a satisfăcut la Lucescu acasă! Pe reţelele de socializare au început să apară cereri de demisie", notează Sporx.com, pentru ca Chmhuriyet să scrie despre o prestaţie sub medie: "Naţionala nu a satisfăcut la Lucescu acasă! Pe reţelele de socializare au început să apară cereri de demisie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici