Preşedinte FC Vaslui: Decizia LPF nu poate repara fizionimia lui Milanov. Probabil jucătorul se va adresa instanţei

Preşedintele CA al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia Comisiei de Disciplină a LPF în privinţa lui Ricardo Cadu (CFR Cluj) este pur sportivă şi nu poate "repara fizionomia lui Milanov", precizând că probabil jucătorul grupării vasluiene se va adresa instanţei.

457 afișări
Imaginea articolului Preşedinte FC Vaslui: Decizia LPF nu poate repara fizionimia lui Milanov. Probabil jucătorul se va adresa instanţei

Zhivko Milanov (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Decizia luată în privinţa lui Cadu este una pur sportivă, care nu are nimic de-a face cu ceea ce i s-a întâmplat lui Milanov. Decizia luată nu poate repara fizionomia lui Milanov, prejudiciul creat clubului prin faptul că acest jucător nu mai poate fi folosit cel puţin două luni de zile. Atacul lui Cadu asupra lui Milanov este în afara jocului de fotbal şi nu s-a văzut nici măcar în sporturile de contact în care este permisă lovitura cu piciorul în faţă să fie scoşi cinci dinţi dintr-o singură lovitură. Aici vorbim de o sluţire a jucătorului, conform codului penal, şi probabil că jucătorul se va adresa instanţei. El va trebui să îşi facă implanturi, până acum suferind nu mai puţin de cinci operaţii. Şi clubul se va adresa instanţelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea gravă a lui Milanov, care nu mai poate fi folosit o perioadă de timp", a spus Ciprian Damian.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, ca fotbalistul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, care l-a accidentat grav pe jucătorul formaţiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I, să fie suspendat nouă etape şi penalizat cu 18.000 de lei.

Ricardo Cadu a fost eliminat de pe teren, luni, după ce l-a accidentat grav pe Jivko Milanov.

Fotbalistul bulgar a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Cadu, în prima repriză a meciului FC Vaslui - CFR Cluj, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei de luni seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici