Preşedinte LPF: Suntem interesaţi de arbitrajul video

Tehnologia arbitrajului video ar putea fi implementată şi în Liga 1. Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că introducerea sistemului ar fi benefic campionatului intern.

409 afișări
Imaginea articolului Preşedinte LPF: Suntem interesaţi de arbitrajul video

Preşedinte LPF: Suntem interesaţi de arbitrajul video

Arbitrajul video a fost adoptat de câteva campionate importante ale Europei, iar acum ar putea fi introdus şi în Liga 1. Într-o conferinţă de presă, preşedintele Ligii a declarat că UEFA va acorda 1.2 milioane de euro către LPF, pentru a ajuta la implementarea sistemului.

„Noi suntem interesaţi pentru că şi la Cupa Mondială a dat rezultate, dar avem semnale de la UEFA şi de la Asociaţia Ligilor Profesioniste că se va impune obligatoriu la un moment dat şi acum sunt preocupări pentru fondurile care ar putea să vină de la UEFA. În momentul în care am avea bani ca să putem avea aparatura, poate testăm. Dacă altcineva ne pune aparatura la dispoziţie, cum ar fi UEFA, putem testa câteva meciuri. Costurile ajung la 1-2 milioane de euro”, a spus Gino Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici