Preşedintele federaţiei din Albania:România, Bosnia şi Belarus sunt adversarele pe care nu le doream

Preşedintele Federaţiei Albaneze de Fotbal, Armand Duka, a declarat că nu îşi dorea să pice în grupa de calificare la CE 2012 cu România, Bosnia și Belarus, deoarece sunt echipe puternice și nu sunt avantajoase din punct de vedere al rețetei financiare, informează site-ul forului din Albania.

14 afișări
Imaginea articolului Preşedintele federaţiei din Albania:România, Bosnia şi Belarus sunt adversarele pe care nu le doream

Preşedintele federaţiei din Albania:România, Bosnia şi Belarus sunt adversarele pe care nu le doream

"Sorții nu au fost generoși cu Albania. Nici din punct de vedere sportiv, nici financiar, nu sunt echipele pe care ni le doream. România, Bosnia și Belarus sunt exact cele pe care nu ni le doream din urnele 2, 3 și 4. Sunt echipe tari și nu sunt nici avantajoase din punct de vedere financiar. Toate trei sunt puternice și reprezintă adversari dificili pentru noi. Franța e una dintre cele mai importante echipe naționale din lume, are șanse mari să termine pe primul loc", a spus Duka.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică de la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici