Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, va candida la funcţia de preşedinte al FIFA

Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB), Michael van Praag, a anunţat, luni, că va candida la funcţia de preşedinte al FIFA, la alegerile din 29 mai, de la Zurich.

91 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, va candida la funcţia de preşedinte al FIFA

Preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, va candida la funcţia de preşedinte al FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Scrisoarea oficială va fi trimisă marţi la sediul FIFA de la Zurich, însoţită de cinci declaraţii din partea federaţiiilor naţionale care susţin candidatura lui Van Praag", a anunţat KNVB într-un comunicat.

Citat în comunicat, Van Praag a afirmat că este "foarte îngrijorat în legătură cu FIFA şi toată lumea ştie acest lucru".

"Este timpul ca lucrurile să revină la normal în această organizaţie şi să se concentreze din nou pe fotbal", a declarat el, afirmând că a aşteptat în zadar ca un alt "candidat credibil" să se prezinte.

Depunerea candidaturilor are loc până la 29 ianuarie. Alegerilor vor avea loc la 29 mai, iar elveţianul Joseph Blatter, în funcţie din 1998, este marele favorit.

Ceilalţi candidaţi sunt francezii Jérôme Champagne şi David Ginola şi prinţul iordanian Ali bin Al Hussein.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici