Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, este cercetat de către procurorii elveţieni

  • Preşedintele FIFA e acuzat că s-a întâlnit pe ascuns cu Procurorul General al Elveţiei, Michael Lauber
  • Lauber şi-a înaintat demisia săptămână trecută, după ce un tribunal din Elveţia l-a acuzat că a încercat să ascundă discuţia avută cu Infantino
  • Cei doi au vorbit despre un caz de corupţie ce vizează FIFA
1106 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, este cercetat de către procurorii elveţieni

Gianni Infantino este cercetat de procurori FOTO AFP

FIFA nu scapă de scandaluri. După ce fostul şef al fotbalului mondial, Sepp Blatter, a fost suspendat în urmă cu aproape 5 ani pentru corupţie, acum Gianni Infantino este ţinta autorităţilor elveţiene.

Infantino s-a întâlnit pe ascuns cu Procurorul General al Elveţiei, Michael Lauber, şi ar fi primit de la el detalii confidenţiale despre o investigaţie ce vizează FIFA.

Deşi cei doi spun că nu au făcut nimic rău, Lauber a ascuns întâlnirea iniţial şi a fost nevoit să îşi dea demisia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici