Preşedintele LPF susţine că Gigi Becali ar putea cumpăra naţionala de tineret a României cu patru milioane de euro

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) susţine că finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, ar putea cumpăra tot lotul de jucători de la naţionala de tineret a României, pentru că, acesta valorează în acest moment patru milioane de euro.

246 afișări
Imaginea articolului Preşedintele LPF susţine că Gigi Becali ar putea cumpăra naţionala de tineret a României cu patru milioane de euro

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Dragomir este de părere că Becali ar face o afacere bună dacă ar achiziţiona toţi jucătorii de la lotul de tineret al României, în condiţiile în care valoarea totală a jucătorilor nu depăşeşte patru milioane de euro. Potrivit preşedintelui LPF unul dintre aceşti jucători va putea fi vândut pe viitor cu 10 milioane de euro. 

"Păi Gigi Becali e vreun prost, vreun fraier? Ăsta e făcut să câştige bani toată viaţa. Ăsta dacă stă în casă închis, dau banii năvală peste el în casă. Dacă îi deschizi capul la ceva imediat pune în practică. E băiat deştept, acum pe toată naţionala de tineret nu dă mai mult de 3-4 milioane de euro. Şi unul dintre ei dacă îl vinde îl dă cu 10 milioane. Nu contează că naţionala de tineret a pierdut cu 3-0 cu Anglia şi Franţa. Doi-trei-patru dintre ei sunt foarte buni", a declarat, marţi, Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici