Preţul unui bilet la meciul Danemarca - România, din preliminariile CM 2018, depăşeşte 200 de lei

Biletele pentru meciul Danemarca - România, care se va disputa pe stadionul Parken din Copenhaga, pe 8 octombrie, de la 19:00, au fost puse în vânzare online, iar preţul unui tichet este de 47 de euro (aproximativ 215 lei), informează site-ul frf.ro.

164 afișări
Imaginea articolului Preţul unui bilet la meciul Danemarca - România, din preliminariile CM 2018, depăşeşte 200 de lei

Preţul unui bilet la meciul Danemarca - România, din preliminariile CM 2018, depăşeşte 200 de lei

Biletele pentru acest meci sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Pentru această partidă au fost puse la dispoziţia suporterilor români 450 de bilete.

Data limită de cumpărare a biletelor este 29 septembrie 2017, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în Bucureşti, 9 lei în restul ţării), în timp ce suporterii din afara ţării le vor putea ridica de la stadionul din Copenhaga în ziua meciului, începând cu ora locală 16:00. Detalii despre punctul de ridicare a tichetelor vor fi comunicate cumpărătorilor printr-un e-mail.

Pentru România, care nu mai are şanse de accedere la turneul final, aceasta va fi ultima partidă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici