Previziuni pozitive pentru Simona Halep din partea legendarului tenismen Todd Woodbridge: Românca va câştiga turneul de la Roland Garros

Simona Halep a creat panică în rândul fanilor atunci când a anunţat că sunt şanse de doar 50% să participe la Roland Garros, dar o legendă a tenisului explică de ce această situaţie o va ajuta pe sportivă să câştige primul turneu de Grand Slam al carierei.

1372 afișări
Imaginea articolului Previziuni pozitive pentru Simona Halep din partea legendarului tenismen Todd Woodbridge: Românca va câştiga turneul de la Roland Garros

Todd Woodbridge: Simona Halep va câştiga turneul de la Roland Garros (Imagine: Hepta)

Simona Halep (25 de ani) este viitoarea campioană de la Roland Garros 2017, crede australianul Todd Woodbridge, cel mai de succes tenismen din istoria ATP în proba de dublu. Deţinătorul a 16 titluri de Grand Slam, acum comentator de tenis, şi-a motivat alegerea.

"Jucătoarea cu cel mai bun pedigree şi aflată în cea mai bună formă este Halep. Va câştiga turneul de la Roland Garros, este timpul ei! Simona este fantastică pe zgură şi a avut un sezon excelent", a declarat Woodbridge, conform tennisworldusa.org.

Simona, care va debuta marţi la Roland Garros, împotriva Janei Cepelova, s-a confruntat cu probleme fizice după ce a călcat greşit în finala de la Roma, iar participarea la al doilea Grand Slam al anului a fost pusă sub semnul întrebării. Todd vede însă partea plină a paharului.

"Ea are o mică accidentare, dar asta va elibera din presiunea cu care Halep se încarcă de obicei. Sună ciudat, dar o accidentare te ajută de multe ori să scapi de celelalte probleme care te apasă în timpul turneelor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici