Prima echipă din lume care îşi va plăti jucătorii în Bitcoin

Perth Heat, una dintre cele mai de succes echipe din Liga Australiană de Baseball, a intrat pe piaţa criptomonedelor spunând miercuri că va plăti jucătorii şi personalul în Bitcoin, adăugând că este prima echipă din lume care a făcut acest lucru.

3133 afișări
Imaginea articolului Prima echipă din lume care îşi va plăti jucătorii în Bitcoin

Prima echipă din lume care îşi va plăti jucătorii în Bitcoin

The Heat, care au câştigat patru campionate ABL în epoca modernă, a declarat că a colaborat cu compania Bitcoin OpenNode pentru a accepta şi trimite plăţi Bitcoin alimentate de tehnologia Lightning Network.

Criptomoneda şi-a făcut treptat loc în lumea sportului, echipele italiene de fotbal au încheiat contracte de sponsorizare cu firme specializate în tranzacţionarea criptomonedelor, de exemplu.

Cu toate acestea, The Heat a spus că este prima echipă din lume care a asimilat pe deplin criptomoneda, imaginând un viitor în care fanii pot plăti cu Bitcoin şi pentru tricouri sau alimente la meciuri.

„Ştim că comunitatea consideră că Heat este un model de succes şi sperăm că măsura îi va inspira şi pe alţii”, a declarat directorul general al Heat, Steven Nelkovski.

„Jucătorii şi personalul au îmbrăţişat pe deplin oportunităţile pe care le poate oferi plăta în Bitcoin.”

Jucătorii şi angajaţii vor putea, totuşi, să opteze şi pentru plata standard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici