Prima ediţie a Cupei "Simion" la box, de 1 mai

Prima ediţie a Cupei "Simion" la box este programată, miercuri, între orele 18.00 şi 20.00, în Sun Plaza, evenimentul cuprinzând şapte meciuri de juniori şi tineret cu cei mai reprezentativi pugilişti din Bucureşti.

227 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie a Cupei "Simion" la box, de 1 mai

Prima ediţie a Cupei "Simion" la box, de 1 mai

De asemenea, la această gală vor fi invitate foste şi actuale glorii ale boxului românesc, precum Leonard Doroftei, Marian Simion, Dorel Simion, Gheorghe Simion, Alec Năstac sau Vasile Câtea.

Competiţia este organizată de Asociaţia "Box Club Simion" în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 Bucureşti, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Federaţia Română de Box. Cupa "Simion" face parte din cadrul proiectului "Educaţie şi sănătate prin sport". Acest proiect se doreşte a fi o nouă alternativă a unui mod de viaţă sănătos având ca scop atragerea copiilor către sălile de sport, cât şi obţinerea unor rezultate sportive care le vor putea permite şi integrarea lor socio-profesională ulterioară. Totodată, se intenţionează reducerea abandonului şcolar, consumului de alcool, tutun, stupefiante precum şi diminuarea conflictelor stradale.

Luni, la ora 11.00, la sediul MTS - sala Gheorghe Hagi, va avea loc conferinţa de presă prilejuită de prima ediţie a Cupei "Simion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici