Prima etapă a raliului Dakar 2016 a fost anulată

Prima etapă a raliului Dakar 2016, care ar fi trebuit să se dispute între localităţile argentiniene Rosario şi Villa Carlos Paz, a fost anulată, duminică, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează L'Equipe.

686 afișări
Imaginea articolului Prima etapă a raliului Dakar 2016 a fost anulată

Prima etapă a raliului Dakar 2016 a fost anulată

"A fost imposibil ca elicopterele să se ridice de la pământ şi să asigure securitatea concurenţilor pe parcursul etapei", a declarat Etienne Lavigne, directorul cursei.

Lavigne a precizat că sportivii, motocicletele şi maşinile vor fi transportate pe calea aerului la Villa Carlos Paz, în timp ce camioanele vor folosi şoselele rezervate publicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici