Prima reacţie a lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o pe Simona Halep: "Am încercat să mă bucur de turneu şi iată ce a ieşit"

Simona Halep a ratat prezenţa în optimile turneului de la Wimbledon după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh (locul 48 WTA), scor 6-3, 4-6, 5-7. La finalul partidei, Hsieh a vobit despre cât de mare este victoria în faţa Simonei pentru ea. Asiatica a recunoscut că în acest an a venit la Londra cu gândul de a se bucura de turneul de la Wimbledon, iar relaxarea din joc i-a adus un rezultat uriaş.

1323 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o pe Simona Halep: "Am încercat să mă bucur de turneu şi iată ce a ieşit"

"Mi-am impus să lupt în setul decisiv, mai ales la 5-2. Halep joacă uimitor, loveşte tot timpul aproape de linie, m-a făcut să alerg foarte mult. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu. Spectatorii mi-au transmis foarte multă energie, le mulţumesc enorm. Anul acesta am încercat să mă bucur mai mult de turneul de la Wimbledon şi iată ce mi-a adus această relaxare. Am încercat să fiu eu însumi pe teren şi să savurez acest moment", a spus Su-Wei Hsieh, la microfonul Eurosport.

 
România a avut opt jucătoare pe tabloul principal la Wimbledon, dar după ziua de sâmbătă am rămas cu zero. În ciuda rezultatului slab, Halep va rămâne lider mondial.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici