Prima veste bună pentru Maria Şarapova după scandalul de dopaj: Un sponsor îi prelungeşte contractul

După ce Porsche şi Nike au suspendat contractele pe care le aveau cu Maria Şarapova în urma scandalului de dopaj, tenismena sportivă primeşte prima veste bună.

9843 afișări
Imaginea articolului Prima veste bună pentru Maria Şarapova după scandalul de dopaj: Un sponsor îi prelungeşte contractul

Prima veste bună pentru Maria Şarapova după scandalul de dopaj: Un sponsor îi prelungeşte contractul

Compania de echipament sportiv Head a decis să continue să o sponsorizeze pe Şarapova, informează ProSport.

"Suntem mândri să o susţinem pe Maria, acum şi în viitor, aşa că ne propunem să prelungim contractul cu sportiva noastră. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ea! Ştim că Şarapova a fost un model de corectitudine în ultimul deceniu, inspirând milioane de fani să iubească tenisul. Onestitatea şi curajul de a-şi asuma greşeala au fost admirabile. În lipsa oricăror dovezi cu privirea la intenţia Mariei de a-şi creea un avantaj nedrept prin utilizarea Meldoniumului, considerăm că incidentul reprezintă o greşeală. Ne aşteptăm să lucrăm cât mai mulţi ani de acum înainte împreună cu Maria Şarapova", şi-a motivat Head decizia.

TITLURILE ZILEI

Maria Şarapova a anunţat, luni seară, într-o conferinţă de presă la Los Angeles, că a fost depistată pozitiv în cadrul unui test antidoping care a avut loc în timpul turneului de Mare Şlem al Australiei din 2016.

În urma anunţului jucătoarei de tenis din Rusia, Porsche şi Nike au decis să suspende contractele de sponsorizare pe care le aveau cu Şarapova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici