Primăria Bucureştiului nu îşi asumă răspunderea pentru deschiderea Arenei Naţionale. "E păcat de suporteri, e păcat de cel mai frumos stadion din ţară că stă închis. E strigător la cer"

Răzvan Sava, primarul general interimar al Bucureştiului, a refuzat cererea clubului Dinamo ca instituţia pe care o conduce să îşi asume răspunderea pentru deschiderea Arenei Naţionalei şi organizarea meciului cu Steaua, din Cupa României, informează ProSport.

1078 afișări
Imaginea articolului Primăria Bucureştiului nu îşi asumă răspunderea pentru deschiderea Arenei Naţionale. "E păcat de suporteri, e păcat de cel mai frumos stadion din ţară că stă închis. E strigător la cer"

Primăria Bucureştiului nu îşi asumă răspunderea pentru deschiderea Arenei Naţionale. "E păcat de suporteri, e păcat de cel mai frumos stadion din ţară că stă închis. E strigător la cer" (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Oficialii clubului Dinamo au solicitat să organizeze meciul cu Steaua, din turul semifinalei Cupei României, de pe 3 martie, pe Arena Naţională, dar au fost refuzaţi de Primărie, se arată pe site-ul ProSport.

"Noi ne-am asumat toate responsabilităţile şi ei, nu. Nu înţeleg! Când a fost să se construiască şi să se ia bani de la contribuabili, totul a fost în regulă. S-au jucat meciuri acolo ani de zile, s-au organizat mitinguri cu mult mai muţi oameni decât vin la meci şi, dintr-o dată, nu se mai poate. E păcat de suporteri, e păcat de cel mai frumos stadion din ţară că stă închis. E strigător la cer", a spus Ionel Dănciulescu, administratorul clubului Dinamo, pentru ProSport.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a solicitat Primăriei, un punct de vedere în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţii şi a primit acelaşi răspuns negativ.

Nici George Becali, finanţatorul Stelei, nu şi-ar fi asumat răspunderea ca Steaua să joace pe Arena Naţională, chiar dacă Primăria ar fi oferit un răspuns pozitiv. "Eu nu-mi asum răspunderea pentru nimic. Nu mai risc puşcăria. Păi eu l-am pus şofer pe Luţu ca nu cumva să fac vreun accident, să ajung din nou la puşcărie. Ce lege e asta? Noi suntem instituţie ISU, dăm avizul, dar ei joacă pe răspunderea lor. Cum adică? Nu îmi asum răspunderea pentru Arenă, nici dacă trebuie să închid clubul Steaua. Nu-mi asum", a declarat Becali, la Digi Sport.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au efectuat, joi, o inspecţie la Arena Naţională şi au declarat că obiectivele care funcţionează fără autorizaţie au obligaţia de a o obţine până la 31 decembrie 2016, iar până la acel termen, pot funcţiona pe răspunderea beneficiarului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici