Primăria Buşteni va emite 400 de cărţi poştale cu chipul Simonei Halep

Pentru a marca împlinirea a 110 ani de la prima atestare documentară a localităţii Buşteni, autorităţile au decis să emită şi să pună în circulaţie pe 1 iulie 2018 o serie limitată de 400 de cărţi poştale care vor avea chipul Simonei Halep şi trofeul de la Roland Garros, anunţă Telekom Sport.

336 afișări
Imaginea articolului Primăria Buşteni va emite 400 de cărţi poştale cu chipul Simonei Halep

Primăria Buşteni va emite 400 de cărţi poştale cu chipul Simonei Halep

Simona Halep a câştigat Cupa Suzanne Lenglen la 40 de ani de la primul succes românesc în competiţia de simplu feminin de la French Open - al Virginiei Ruzici.

Declarată cetăţean de onoare al oraşului Buşteni încă din 2013, Simona Halep a primit din partea Primăriei un teren de 500 de metri pătraţi pentru a-şi construi o casă de vacanţă în îndrăgita staţiune montană. În plus, este a doua oară când autorităţile din Buşteni vor lansa o carte poştală dedicată Simonei Halep. În decembrie 2017, după ce a devenit în premieră lider mondial, constănţeanca a primit o primă astfel de ilustrată, fiind portretizată alături de un glob pământesc pe care era marcată distinct China - ţara în care Simona şi-a câştigat, la Beijing, fotoliul de lider mondialprimul loc în lume.

Pe de altă parte, Buşteni devine al doilea oraş după Bucureşti care pregăteşte o formă de tribut pentru performanţa de excepţie a Simonei Halep. Luni, la câteva ore după revenirea în ţară, de la Paris, Simona Halep a fost primită de primarul general al capitalei, Gabriela Firea, pe Naţional Arena. 20.000 de fani au aclamat-o pe Halep, dar au huiduit-o copios pe Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici