Primele calificate în primăvara Champions League

  • Koeman a ales cel mai tânăr prim 11 al Barcelonei din decembrie 2011 încoace
  • Ronaldo a marcat cu Ferencvaros al 749-lea gol din carieră
  • Este al şaptele meci la rând în care Haaland marchează pentru Dortmund
547 afișări
Imaginea articolului  Primele calificate în primăvara Champions League

Primele calificate în primăvara Champions League

A patra etapă din grupele Champions League au adus şi primele echipe calificate în optimile competiţiei.

Băieţii lui Lucescu au suferit mai rău decât în turul de pe Camp Nou.

Au pierdut cu 0-4 la Kiev în faţa Barcelonei fără Messi pe teren. Barca s-a calificat mai departe în Champions League, cu 4 victorii din 4 meciuri în grupe.

Juventus a trăit cu emoţii până în ultimele minute în partida cu Ferencvaros. Golul de 2-1, marcat cu capul de Alvaro Morata, a trimis-o pe Juve în optimile Champions League. Erling Braut Haaland (Ho-land) este în mare formă şi a stabilit un nou record în meciul câştigat cu 3-0 de Borussia Dortmund în faţa lui Brugge. A ajuns mai repede la 16 goluri în Champions League decât legendarul atacant Ronaldo Nazario.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici