Primele cuvinte spuse de Jorge Messi după întâlnirea cu Bartomeu: "Fiul meu nu va rămâne”. Tatăl şi agentul jucătorului s-a întâlnit cu preşedintele clubului

  • Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, s-a întâlnit cu preşedintele clubului
  • Înainte de întâlnire, Jorge Messi a petrecut 6 ore alături de avocaţii jucătorului
  • "Fiul meu nu va rămâne" a fost primul mesaj al lui Jorge Messi după întâlnirea
1467 afișări
Imaginea articolului Primele cuvinte spuse de Jorge Messi după întâlnirea cu Bartomeu: "Fiul meu nu va rămâne”. Tatăl şi agentul jucătorului s-a întâlnit cu preşedintele clubului

Sursa foto: profimedia

Ultimele speranţe ale fanilor Barcelonei s-au risipit. Întâlnirea dintre Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, cu preşedintele clubului, Bartomeu, s-a încheiat miercuri seară târziu. Iar rezultatul e clar din cuvintele spuse de Jorge Messi. "Fiul meu nu va rămâne" a fost mesajul lui Jorge Messi. O spune TyC Sport, cea mai importantă publicaţie din Argentina.

Momentan, discuţiile nu au avut un deznodământ. Bartomeu a încercat să prezinte o ofertă de prelungire, însă Jorge Messi nici nu a vrut să audă. Discuţia va fi reluată astăzi. 

Plecarea lui Messi l-a întristat pe căpitanul lui Real Madrid, rivala de moarte a Barcelonei. Sergio Ramos consideră că toată Spania are de pierdut.

Sergio Ramos - căpitan Real Madrid: Cred că el face mai puternică prima ligă din Spania, cred că el face echipa mai puternică şi face meciurile El Clasico mai frumoase. Până la urmă, îţi place să câştigi în faţa celor mai buni şi el este unul dintre cei mai buni din lume de atâta timp. Nu prea mai am ce adăuga, cum am mai zis, el şi-a câştigat dreptul să-şi decidă viitorul de unul singur, fără speculaţii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici