Primele veşti despre Mihaela Buzărnescu, după clipele cumplite de la Montreal. Cât de gravă este accidentarea

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA) a oferit, târziu în noapte, o primă reacţie după accidentarea teribilă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul al doilea de la Rogers Cup.

7977 afișări
Imaginea articolului Primele veşti despre Mihaela Buzărnescu, după clipele cumplite de la Montreal. Cât de gravă este accidentarea

Primele veşti despre Mihaela Buzărnescu, după clipele cumplite de la Montreal. Cât de gravă este accidentarea

Miki şi-a sucit glezna în momentul în care a alergat după un vole al ucrainencei, s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere, apoi a stat minute bune în grija medicilor şi a părăsit arena în scaunul cu rotile, oferind imagini cutremurătoare pentru lumea tenisului. La câteva ore distanţă de la unul dintre cele mai grele momente ale unei cariere în care a suferit enorm, Buzărnescu a avut un mesaj pentru fanii care s-au interesat de starea ei de sănătate: "Mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine (n. red - joi) voi afla mai multe", a spus a doua cea mai bună jucătoare a României, pentru Libertatea.

TITLURILE ZILEI

Dusă la spital pentru a afla primele impresii despre accidentare, Mihaela ar putea primi şi veşti bune. Potrivit primelor informaţii venite din Canada, nu ar fi vorba despre o fractură a gleznei, aşa cum se temeau mulţi, dar există suspiciuni că ligamentele ar fi fost afectate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici