Primul jucător român care va juca un meci oficial, după suspendarea cauzată de pandemie. Campionatul Cehiei se reia

  • Competiţiile sportive au fost suspendate, la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus
  • Germania este prima ţară care a reluat campionatele de fotbal
  • Cehia reîncepe sezonul 2019-2020, iar primul meci va fi sâmbătă, 23 mai
  • Alexandru Băluţă este primul român care revine pe teren într-un meci oficial
153 afișări
Imaginea articolului Primul jucător român care va juca un meci oficial, după suspendarea cauzată de pandemie. Campionatul Cehiei se reia

Fostul atacant al echipei Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, este pregătit să revină pe teren într-un meci oficial. Campionatul din Cehia se reia, iar jucătorul român, care evoluează la echipa Slovan Liberec, devine astfel primul român care va juca fotbal, după suspendarea cauzată de pandemiei de coronavirus. 

Sâmbătă, 23 mai, gruparea la care evoluează Băluţă va juca în deplasare contra clubului Teplice, începând cu ora 19:00, în meciul restanţă din etapa cu numărul 23. Slovan Liberec ocupă locul 7 în clasamentul din prima ligă din Cehia, în timp ce rivala de sâmbătă este pe poziţia a 11-a. 

Începând cu 25 mai se vor relua primele ligi din Cehia. Pe 26 şi 27 mai se vor juca meciurile din etapa cu 25 din prima divizie. 

În campionatul din Cehia mai evoluează internaţionalii români Florin Niţă la Sparta Praga şi Nicolae Stanciu la gruparea Slavia Praga. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici