Primul tur al turneului de la Beijing. Simona Halep va evolua duminică. Coordonatele meciului

Simona Halep (6 WTA) o va înfrunta pe suedeza Rebecca Peterson (53 WTA), în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory din Beijing (China). Partida va avea loc duminică, 28 septembrie.

869 afișări
Imaginea articolului Primul tur al turneului de la Beijing. Simona Halep va evolua duminică. Coordonatele meciului

Primul tur al turneului de la Beijing. Simona Halep va evolua duminică. Coordonatele meciului

Confruntarea va fi a doua de pe terenul Lotus, după meciul dintre chinezoaicele Xinyu Wang (164 WTA) şi Yafan Wang (48 WTA), programat la ora locală 12.30 (07:30, ora României).

Simona Halep şi Rebecca Peterson s-au mai întâlnit o singură dată, la ediţia din 2013 a turneului de la Bastad. În primul tur, sportiva din România câştiga fără emoţii, scor 6-4, 6-0.

Rebecca Peterson este o jucătoare de 24 de ani din Suedia, care a trecut de calificări la Beijing. Sâmbătă, aceasta a învins-o pe japoneza Misaki Doi (75 WTA), scor 6-1, 6-7 (3), 6-2. În primul tur, vineri, Peterson a eliminat-o pe chinezoaica Fan Ying Xun (227 WTA), scor 7-6 (4), 6-3.

În această lună, Peterson a obţinut primul titlu WTA din carieră, la Nanchang, după ce a trecut în finală de Elena Rybakina, scor 6-2, 6-0.

Halep a participat în această săptămână şi la turneul de la Wuhan, unde a abandonat în optimile de finală, din cauza unei accidentări la spate, în timpul meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, în primul set.

Turneul Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 de dolari, se desfăşoară în perioada 28 septembie – 6 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici