Prinţul Felipe a ajuns la Bucureşti

Prinţul Felipe de Asturias, moştenitorul tronului Spaniei, susţinător al echipei Atletico Madrid, a ajuns, miercuri, la Bucureşti, pentru a asista la finala Ligii Europa, aeronava cu care a călătorit Alteţa Sa Regală aterizând pe Otopeni cu circa o oră înaintea meciului de pe Arena Naţională.

433 afișări
Imaginea articolului Prinţul Felipe a ajuns la Bucureşti

Prinţul Felipe a ajuns la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Felipe a fost prezent, miercuri, la un eveniment la Vitoria în Ţara Bascilor, apoi în jurul orei 16.00 a plecat spre Bucureşti, fiind însoţit de alte oficialităţi madrilene şi basce.

Finala Ligii Europa, în care vor juca echipele spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici