Proba de dublu salvează participarea românească la Australia Open: Ruse este în sferturile de finală, urmează Niculescu?

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk le-au învins luni dimineaţa pe Marketa Vondrousova şi Miriam Kolodziejova în optimile de finală ale probei de dublu de la Australian Open, obţinând calificarea în sferturi, unde ar putea să o întâlnească pe Monica Niculescu.

351 afișări
Imaginea articolului Proba de dublu salvează participarea românească la Australia Open: Ruse este în sferturile de finală, urmează Niculescu?

Gabriela Ruse

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au impus cu 6-3, 6-4, după o oră şi 23 de minute.

Primul set a fost rezolvat cu ajutorul unui singur break, în game-ul 4, în schimb cel de al doilea a fost mai disputat.

Ruse şi Kostyuk au cedat un serviciu, pentru 1-3, după ce la 1-1 irosiseră 3 mingi de break. Au revenit însă imediat şi nu doar că au recuperat dar au făcut şi un al doilea break.

La 5-4, având serviciul, au salvat întâi 3 mingi de break ale adversarelor, pentru a câştiga apoi prima minge de meci procurată.

În sferturi, Ruse şi Kostyuk vor înfrunta câştigătoarele meciului dintre perechile Monica Niculescu/ Viktorija Golubic şi favoritele numărul 4 Elise Mertens/ Storm Hunter.

Prezenţa în sferturi le aduce lui Ruse şi Koştiuk 430 de puncte WTA şi un premiu în bani de 80.385 de dolari.

România nu are reprezentare, în proba de simplu, în cea de-a doua săptămână de concurs, după ce, rând pe rând, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Patricia Ţig au ieşit din concurs. Suspendată temporar, Simona Halep n-a luat startul la Melbourne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici