Probleme în Liga 2: O echipă anunţă că s-a retras din campionat

  • Echipa de fotbal masculin Gloria Buzău va fi restrasă din Liga 2, începând de marţi, a informat conducerea clubului.
  • Decizia a fost luată în urma restructurărilor bugetare şi din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1.
673 afișări
Imaginea articolului Probleme în Liga 2: O echipă anunţă că s-a retras din campionat

Probleme în Liga 2: O echipă anunţă că s-a retras din campionat

„Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul naţional al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, începând cu data de 19.01.2021, după infomarea, în prealabil, a Federaţiei Române de Fotbal. Decizia a fost luată în urma restructurărilor bugetare majore din cadrul clubului, dar şi din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1, dat fiind statutul şi regulamentele Federaţie Române de Fotbal şi a Ligii Profesioniste de Fotbal”, se arată într-un comunicat al clubului.

Reprezentanţii SCM Gloria Buzău precizează că va funcţiona în continuare Centrul de Copii şi Juniori. În cadrul clubului buzoian activează, în prezent 180 de tineri sportivi, împărţiţi în 9 grupe ( U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U17, U19) sub îndrumarea a 9 cadre specializate, cu Licenţă PRO, A, B şi C.

„Totodată, menţionăm că la nivelul municipiului Buzău se va continua cu îmbunătăţirea şi modernizarea bazelor sportive, proiectele de investiţii, realizate prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), fiind în continuare pe agenda de lucru a Primăriei Municipiului Buzău. Printre acestea amintim Sala Polivalentă din Buzău şi Stadionul de Fotbal destinat pregătirii tinerilor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici