Procurorii nu vor face apel la decizia de condamnare a lui Uli Hoeness

Procurorii germani au anunţat, luni, că nu vor face apel la decizia de condamnare la trei ani şi jumătate de închisoare a fostului preşedinte al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness.

72 afișări
Imaginea articolului Procurorii nu vor face apel la decizia de condamnare a lui Uli Hoeness

Fostul preşedinte al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Procurorii din Munchen nu vor înainta unui apel împotriva deciziei de condamnare a lui Ulrich Hoeness", au anunţat, într-un comunicat de presă, procurorii, care solicitaseră cel puţin cinci ani de închisoare pentru Hoeness.

Vineri, Hoeness a anunţat că nu va face nici el apel la decizia de trei ani şi jumătate.

Deocamdată nu se ştie data exactă când Hoeness va intra în închisoare, cazul nefiind încă închis din punct de vedere formal. Potrivit experţilor, cel mai probabil în câteva săptămâni Hoeness va merge la închisoare.

Niciodată în istoria fotbalului european, preşedintele unui club de o asemenea mărime nu a fost implicat într-un scandal atât de mare, în urma căruia să fie condamnat la închisoare.

Fostul preşedinte al Bayern Munchen Uli Hoeness a fost condamnat, joi, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro.

Acest caz a apărut anul trecut, când presa germană a scris că Hoeness a ascuns importante sume de bani în Elveţia. El s-a autodenunţat fiscului german.

Uli Hoeness, în vârstă de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală în data de 30 iulie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici