Programul echipelor naţionale ale României şi Franţei

Programul echipelor naţionale ale României şi Franţei din data de 5 septembrie, ziua de dinaintea partidei contând pentru grupa D a preliminariilor Euro- 2012.

158 afișări
Imaginea articolului Programul echipelor naţionale ale României şi Franţei

Programul echipelor naţionale ale României şi Franţei (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Ora 11.00: antrenamentul echipei României (primele 15 minute deschise presei), pe Naţional Arena, urmat de conferinţa de presă a selecţionerului Victor Piţurcă şi de declaraţii ale jucătorilor în zona mixtă

Ora 17.00: conferinţa de presă a selecţionerului Franţei, Laurent Blanc, însoţit de un jucător

Ora 18.00: antrenamentul Franţei (primele 15 minute deschise presei)

Programul complet al zilei de 6 septembrie, care va include şi inaugurarea oficială a Complexului FRF de la Buftea (încheiată cu o conferinţă de presă a preşedinţilor FIFA, Joseph S. Blatter, şi FRF, Mircea Sandu), va fi comunicat pe site-ul oficial al FRF duminică, 4 septembrie.

Echipa naţională a României întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Josy Barthel, selecţionata Luxemburgului, iar la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, prima reprezentativă a Franţei, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici