Programul meciurilor de vineri din preliminariile Campionatului European 2020

Vineri, 15 noiembrie, sunt programate opt meciuri din campania de calificare la Campionatul European din 2020. În majoritatea duelurilor, echipele care evoluează pe teren propriu sunt considerate favorit. Printre acestea se numără Norvegia, Danemarca, Elveţia şi Spania.

159 afișări
Imaginea articolului Programul meciurilor de vineri din preliminariile Campionatului European 2020

Programul meciurilor de vineri din preliminariile Campionatului European 2020

Trei dintre partide încep la ora 19:00, iar celelalte de la 21:45. În Grupa F, din care face parte şi România, se dispută meciurile după următorul program: Norvegia – Insulele Feroe, România – Suedia şi Spania – Malta.

Programul complet al meciurilor de vineri:
Armenia – Grecia (ora 19:00)
Finlanda – Liechtenstein (19:00)
Norvegia – Insulele Feroe (19:00)
Bosnia – Italia (21:45)
Danemarca – Gibraltar (21:45)
Elveţia – Georgia (21:45)
România – Suedia (21:45)
Spania – Malta (21:45)

La Campionatul European s-au calificat deja 10 naţionale: Anglia, Cehia, Ucraina, Spania, Polonia, Franţa, Turcia, Belgia, Rusia şi Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici