PROGRAMUL primei zile de competiţii la Roland Garros 2018. Singura româncă care ia startul duminică

Organizatorii turneului de la Roland Garros (27 mai - 10 iunie) au anunţat programul zilei de duminică, prima de concurs la Openul Franţei. Dintre jucătoarele românce, Alexandra Dulgheru e singura care va intra pe teren, dar Simona Halep are ce vedea, patru dintre contracandidatele sale la trofeu urmând să ia startul.

6057 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL primei zile de competiţii la Roland Garros 2018. Singura româncă care ia startul duminică

PROGRAMUL primei zile de competiţii la Roland Garros 2018. Singura româncă care ia startul duminică

Ajunsă pe tabloul principal după trei victorii în calificări şi o revenire de senzaţie în ultimul tur, Alexandra Dulgheru va intra pe teren în jurul orei 19:00, contra americancei Christina McHale (26 de ani, locul 82 WTA, fostă ocupantă a poziţiei a 24-a), meciul lui "Piţi" fiind programat al patrulea pe Terenul 9.

Înaintea Alexandrei, pe Terenul 9 se vor juca meciurile Petra Martic (Craoţia) - Yafan Wang (China), de pe tabloul feminin, şi Martin Klizan (Slovacia) - Laslo Djere (Serbia) şi Guido Andreozzi (Argentina) - Taylor Fritz (SUA), de pe tabloul masculin.

Patru favorite "intră" în focuri

Dacă pe tabloul masculin cel mai important nume care ia startul duminică este cel al lui Alexander Zverev, al doilea favorit al competiţiei, mai multe jucătoare importante din WTA vor juca în premieră în prima zi de concurs. A patra favorită şi una dintre candidatele la trofeu, Elina Svitolina va intra pe teren devreme, de la ora 12:00, când o va întâlni pe arena Suzanne-Lenglen pe australianca Ajla Tomljanovic. Pe acelaşi teren, dar în jurul orei 16:00, Venus Williams, a noua favorită, va da peste chinezoaica Qiang Wang.

Câştigătoare în 2017 în faţa Simonei Halep şi cotată cu a cincea şansă la trofeu, letona Jelena Ostapenko va începe târziu, în jurul orei 19:00, cu un meci aparent lejer, contra ucrainencei Katerina Kozlova. Un alt nume important, Sloane Stephens, câştigătoare la US Open şi favorită 10, e programat doar pe Terenul 18, în jurul orei 14:30, contra olandezei Arantxa Rus.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici