Programul zilei de marţi, 22 noiembrie, la Cupa Mondială de fotbal: debut pentru Argentina şi Franţa

După ce duminică, la deschidere, a avut loc un singur meci, iar ieri s-au jucat 3 partide, astăzi, marţi, 22 noiembrie, sunt programate 4 jocuri la Cupa Mondială de la fotbal din Qatar, cap de afiş fiind meciurile disputate de Franţa, campioana en-titre, şi de Argentina lui Leo Messi.

1962 afișări
Imaginea articolului Programul zilei de marţi, 22 noiembrie, la Cupa Mondială de fotbal: debut pentru Argentina şi Franţa

Francezul Griezmann

Programul zilei de marţi, 22 noiembrie:

ora 12.00

Argentina - Arabia Saudită (Grupa C, Lusail)
Messi a declarat că este complet refăcut, după ce zilele trecute s-ar fi pregătit separat, acuzând oarece probleme medicale.

ora 15.00

Danemarca - Tunisia (Grupa D, Al Rayyan)
Europenii s-au calificat la Cupa Mondială cu 27 de puncte dintr-un total de 30 puncte. A primit două goluri de la Scoţia, în meciul cedat în ultima etapă, şi unul de la Feroe.

ora 18.00

Mexic - Polonia (Grupa C, Doha)
Robert Lewandowski, vedeta Poloniei, a promis că va purtat banderola Ucrainei. Rămâne de văzut dacă FIFA îl va sancţiona, având în vedere că forul mondial nu acceptă mesajele politice. Temându-se de un cartonaş galben, englezul Kane a refuzat să poarte banderola „One Love””.

ora 21.00

Franţa - Australia (Grupa D, Al Wakrah)
Fără închizătorii Kante şi Pogba, „cocoşii”, campioni mondiali în Rusia, acum 4 ani, vor trebui să se descurce şi fără Karim Benzema. Astfel, tot greul în atac va pica pe umerii lui Mbappe. Dar, Griezmann şi Nkunku sunt gata să suplinească lipsa „Balonului de Aur”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici