Programul zilei de vineri de la BRD Bucharest Open: Monica Niculescu de la ora 15.00, iar Simona Halep de la ora 19.00

Jucătoarea Monica Niculescu va evolua în primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central, urmând să o întâlnească pe slovena Polona Hercog, cap de serie numărul opt, în timp ce Simona Halep va juca împotriva Larei Arruabarrena (Spania), de la ora 19.00.

257 afișări
Imaginea articolului Programul zilei de vineri de la BRD Bucharest Open: Monica Niculescu de la ora 15.00, iar Simona Halep de la ora 19.00

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe terenul central sunt programate trei meciuri din sferturile de finală ale probei de simplu.

Astfel, de la ora 15.00 Monica Niculescu va juca împotriva Polonei Hercog. Cel de-al doilea meci, care nu va începe înainte de ora 17.00, le va opune pe Petra Cetkovska (Cehia, cap de serie numărul 7) şi învingătoarea partidei dintre Silvia Soler-Espinosa (Spania) şi Roberta Vinci (Italia, cap de serie numărul 2).

Ultimul meci al zilei de pe Terenul Central va avea loc nu înainte de ora 19.00, între Simona Halep şi Lara Arruabarrena (Spania).

Pe Terenul 1, de la ora 15.00, Kristina Kucova (Slovacia) o va întâlni pe Danka Kovinici (Muntenegru), în cel de-al patrulea sfert de finală.

Partida va fi urmată de întâlnirea de dublu dintre Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucraina, cap de serie numărul 1) şi Kiki Bertens/Tamira Paszek (Olanda/Austria).

Pe terenul doi, de la ora 15.00 vor avea loc meciurile de dublu din sferturile de finală care nu s-au disputat, joi, din cauza ploii, Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia) - Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (România/Argentina, cap de serie numărul 4) şi Ioana-Raluca Olaru/Valeria Solovieva (România/Rusia) - Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România/România).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici