Pronostic Angela Merkel: Germania - Spania, scor 2-1

Cancelarul Angela Merkel a pronosticat, miercuri, că echipa Germaniei va învinge, cu scorul de 2-1, formaţia Spaniei, în semifinalele Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează As, citând agenţia Efe.

39 afișări
Imaginea articolului Pronostic Angela Merkel: Germania - Spania, scor 2-1

Pronostic Angela Merkel: Germania - Spania, scor 2-1 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Merkel, care a urmărit, la Cape Town, meciul Germania - Argentina, scor 4-0, din sferturile de finală ale CM 2010, nu va fi prezentă în Africa de Sud pentru a asista, miercuri, la meciul Germania - Spania, deoarece agenda cancelarului este foarte încărcată în această săptămână. Însă şeful Guvernului german este alături de echipa ţării sale, pe care o consideră favorită la câştigarea competiţiei mondiale.

Deşi spune că Spania este "o foarte bună echipă", Merkel este convinsă că echipa lui Joachim Low va câştiga cu scorul de 2-1. Ea a dat acelaşi rezultat şi înaintea meciurilor Germania - Argentina (scor 4-0) şi Germania - Anglia (scor 4-1).

Angela Merkel nu a părut impresioantă de predicţia celebrului octopod prezicător Paul, care a întristat Germania după ce a pronosticat, marţi, că învingătoarea semifinalei de la Durban va fi Spania.

Germania şi Spania îşi vor disputa, miercuri, de la 21.30, un loc în finala mare a Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici