Propunerea de preluare a Chelsea a fost aprobată de consiliul de administraţie al Premier League

Consiliul de administraţie al Premier League a aprobat propunerea de preluare a clubului Chelsea de către consorţiul Todd Boehly/Clearlake, potrivit Sky News.

148 afișări
Imaginea articolului Propunerea de preluare a Chelsea a fost aprobată de consiliul de administraţie al Premier League

Propunerea de preluare a Chelsea a fost aprobată de consiliul de administraţie al Premier League

Boehly, coproprietar al echipei Los Angeles Dodgers, convenise deja o achiziţie de 4,25 miliarde de lire sterline a formaţiei Chelsea, în condiţiile în care Roman Abramovici este pe punctul de a încheia mandatul de proprietar după 19 ani.

„Consiliul de administraţie al Premier League a aprobat astăzi (marţi - n.r.) propunerea de preluare a clubului de fotbal Chelsea de către consorţiul Todd Boehly/Clearlake. Achiziţia rămâne sub rezerva eliberării de către guvern a licenţei de vânzare necesare şi a finalizării satisfăcătoare a ultimelor etape ale tranzacţiei”, a transmis Premier League.

Guvernul britanic urmează să aprobe vânzarea după ceAbramovici a dat asigurări că nu va beneficia de pe urma tranzacţiei.

Roman Abramovici a scos Chelsea la vânzare la câteva zile după invazia Rusiei în Ucraina, la 24 februarie.

Guvernul britanic l-a sancţionat pe oligarh la 10 martie, dar a acordat lui Chelsea o licenţă specială, care expiră la 31 mai, pentru a-şi continua activitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici