Propunerea inedită a lui Roger Federer: Este momentul ca ATP şi WTA să fuzioneze

Roger Federer a spus, pe contul lui de Twitter, că ar fi ideal ca cele două Asociaţii Profesioniste de Tenis, ATP şi WTA, să fuzioneze. Elveţianul consideră că tenisul ar avea de câştigat în urma acestei asocieri.

255 afișări
Imaginea articolului Propunerea inedită a lui Roger Federer: Este momentul ca ATP şi WTA să fuzioneze

Roger Federer propune ca ATP şi WTA să fuzioneze

Numărul 4 în clasamentul ATP, Roger Federer, în vârstă de 38 de ani, a scris pe Twitter că ATP şi WTA ar trebui să fuzioneze.

„Întreb.....sunt singurul care se gândeşte că acum este momentul ca tenisul masculin şi feminin să se unească şi să devină un tot?", a scris Roger Federer, după care a adăugat: „Îmi imaginez o fuziune între WTA şi ATP”.

Elveţianul a precizat că nu se referă la schimbări în meciurile de tenis, ci la formarea unei singure asociaţii, din cele două, ATP şi WTA.

„Este atât de confuz pentru fani pentru că există sisteme diferite de clasament, logo-uri, pagini oficiale şi categorii de turnee diferite”, a mai notat eleveţianul, care a spus că deşi trebuia să se fi făcut până acum fuziunea, această situaţie, pandemia de coronavirus, ar putea fi momentul perfect.

„Acestea sunt momente grele pentru fiecare sport şi putem ieşi din asta cu două asociaţii slăbite sau cu una mai puternică”, a adăugat tenismenul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici