ProSport a descoperit fondul de investiţii, mascat într-o reţea offshore din Malta, prin care Becali vrea să-l vândă pe Stanciu în Anglia. EXCLUSIV | Precedent periculos în Belgia

Marţi dimineaţă, vorbind despre negocierile purtate pentru vânzarea lui Nicolae Stanciu, George Becali a declarat în direct la Sport.ro că aşteaptă o ofertă de 10 milioane de lire sterline, informează ProSport.

3218 afișări
Imaginea articolului ProSport a descoperit fondul de investiţii, mascat într-o reţea offshore din Malta, prin care Becali vrea să-l vândă pe Stanciu în Anglia. EXCLUSIV | Precedent periculos în Belgia

ProSport a descoperit fondul de investiţii, mascat într-o reţea offshore din Malta, prin care Becali vrea să-l vândă pe Stanciu în Anglia. EXCLUSIV | Precedent periculos în Belgia (Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Marţi dimineaţă, vorbind despre negocierile purtate pentru vânzarea lui Nicolae Stanciu, George Becali a declarat în direct la Sport.ro că aşteaptă o ofertă de 10 milioane de lire sterline, notează ProSport. Citiţi cu atenţie de la cine:

”Clubul din Anglia nu e club, e fond de investiţii. Fondul ştie cu cine colaborează şi cui dă jucătorul. Fondul dă drepturile clubului, dar investesc împreună în jucător. Eu nu ştiu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul îl ştie, negociază cu cluburile cu care are legătură. Un impresar a venit la mine. Mâine e posibil să se dea OK pentru achiziţionarea lui Stanciu”.

Potrivit legilor FIFA intrate în vigoare în 2015 şi adoptate inclusiv de Federaţia Română de Fotbal, un club nu poate implica într-un transfer o „terţă parte” care să participe şi să beneficieze de pe urma respectivei tranzacţii.

Practic, George Becali a dezvăluit o posibilă încălcare a regulamentelor, dar lucrurile nu se opresc aici.

Din lumea impresarilor români care activează în străinătate, ProSport a aflat şi numele fondului de investiţii căruia Becali i-a încredinţat destinul lui Stanciu. 

CITEŞTE CONTINUAREA PE PROSPORT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici