ProSport: Laura Badea şi-a dat demisia din fruntea Federaţiei Române de Scrimă

Laura Badea şi-a dat miercuri demisia din fruntea Federaţiei Române de Scrimă în timpul Comitetului Executiv care a avut loc la sediul forului de specialitate. Campioana olimpică la sabie a luat hotărârea din cauza unor probleme de sănătate.

514 afișări
Imaginea articolului ProSport: Laura Badea şi-a dat demisia din fruntea Federaţiei Române de Scrimă

ProSport: Laura Badea şi-a dat demisia din fruntea Federaţiei Române de Scrimă

Federaţia va fi condusă de Marius Florea, actual secretar general.

Pe 29 martie anul trecut, în urma votului secret, din partea reprezentanţilor tuturor cluburilor de scrimă din România, Laura Badea a câştigat alegerile cu 32 de voturi, în timp ce Marius Florea a strâns doar 18 voturi. Postul de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă a fost ocupat până la Laura Badea de către Mihai Covaliu din 2013 până în noiembrie 2016, când fostul campion mondial la sabie a devenit preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici