PROSPORT.RO| Reacţia lui Nicolae Badea după alegerile câştigate clar de Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu (33 de ani) şi-a asigurat azi un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal, după ce a câştigat clar alegerile de la Casa Fotbalului.

4070 afișări
Imaginea articolului PROSPORT.RO| Reacţia lui Nicolae Badea după alegerile câştigate clar de Răzvan Burleanu

PROSPORT.RO| Reacţia lui Nicolae Badea după alegerile câştigate clar de Răzvan Burleanu

"N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit", a fost replica pregătită de Burleanu pentru discursul prin care şi-a sintetizat victoria netă. Omul care face echipă cu Radu Vişan şi Gabriel Bodescu a strâns 168 de sufragii (66,1%), în timp ce principalul său rival, Ionuţ Lupescu, a adunat doar 78 de voturi. Lupta pentru cel mai important fotoliu de la FRF a fost tranşată asttel fără să se mai intre în turul al doilea. Cu doar 8 "semnături", Marcel Puşcaş s-a clasat al treilea.

TITLURILE ZILEI

Voce puternică în fotbalul românesc, Nicolae Badea a comentat acid rezultatul alegerilor la care au fost prezenţi 254 de electori. Patronul de la Computerland spune pentru ProSport că masa de alegători poate fi controlată facil, cu abilitate. "E o victorie a celor care se mulţumesc cu puţin! M-a surprins cum au votat electorii, dar acesta e rezultatul! "

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici