Proteste înaintea finalei Champions League. Fanii lui Porto vor aceleaşi drepturi ca suporterii Chelsea sau Manchester City

  • Fanii lui FC Porto au protestat din cauză că fanii vor avea acces la finala Ligii Campionilor
  • Finala Champions League din acest sezon va avea loc pe 29 mai
  • Şi Londra a fost o opţiune pentru finala de anul acesta, dar UEFA a ales Porto ca oral gazdă
244 afișări
Imaginea articolului Proteste înaintea finalei Champions League. Fanii lui Porto vor aceleaşi drepturi ca suporterii Chelsea sau Manchester City

Proteste înaintea finalei Champions League

În 10 zile aflăm cine câştigă Liga Campionilor din acest sezon, dar relocarea finalei la Porto a stârnit multe controverse.

Fanii lui FC Porto au protestat din cauza deciziei luate de UEFA. Ei sunt nemulţumiţi că fanii vor putea venii în oraşul lor să le susţină pe Chelsea şi pe Manchester City pe stadion, deşi ei nu au dreptul să îşi vadă favoriţii.

Acest lucru se întâmplă chiar dacă în Portugalia se vaccinează masiv. Deja au fost imunizaţi peste 4 milioane de oameni, dar spectatorii încă nu au voie pe stadioane. Se va face, însă, o excepţie pentru finala Champions League, lucru care i-a înfuriat pe fanii portughezi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici