PSG ajunge în prima finală Champions League

  • De când Qatar Sports Investment a preluat clubul (2011), PSG nu reuşise să treacă nici măcar de sferturi
  • Numai trio-ul din atacul lui PSG valorează peste 450 de milioane de euro
  • Finala se joacă pe 23 august, pe Estadio da Luz din Lisabona
1092 afișări
Imaginea articolului PSG ajunge în prima finală Champions League

Sursa foto: profimedia

Şeicii de la PSG îşi văd în sfârşit visul cu ochii. PSG s-a calificat în finala Champions League pentru prima dată în istoria clubului după victoria 3-0 cu Leipzig.

Talentul de miliarde a fost prea mult pentru taurii roşii. Neymar, Mbappe şi Di Maria au mers ceas şi s-au distrat cu apărarea tânără a trupei lui Julian Nagelsmann.

Dezamăgit de eşecurile parizienilor din Europa în ultimii ani, Neymar a vrut să se întoarcă la Barcelona vara trecută. Acum va încerca să conducă echipa către primul trofeu din era petrodolarilor qatarezi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici