PSG, pe tobogan: a fost învinsă surprinzător de Rennes pe Parc des Princes

  • PSG a fost învinsă duminică de Rennes pe Parc des Princes, scor 0-2, prin golurile marcate de Karl Toko Ekambi şi Arnaud Kalimuendo.
  • La parisieni au jucat şi Mbappe şi Messi, primul marcând un gol anulat.
  • În ciuda înfrângerii, PSG rămâne lider în Ligue 1.
172 afișări
Imaginea articolului PSG, pe tobogan: a fost învinsă surprinzător de Rennes pe Parc des Princes

PSG, pe tobogan: a fost învinsă surprinzător de Rennes pe Parc des Princes

PSG a suferit duminică, în faţa lui Rennes, a patra înfrângere a sezonului în Ligue 1 (0-2), a patra din 2023. Golurile bretonilor au fost marcate de Karl Toko Ekambi, în minutul 45, jucător împrumutat în această iarnă de la OL, şi de fostul parizian Arnaud Kalimuendo, în minutul 48.

Atacanţii parizieni nu au reuşit să găsească soluţii pentru a-l învinge pe portarul Steve Mandanda, care a fost omul meciului pentru oaspeţi.

Cu cele 3 puncte, Rennes trece pe locul 5 în clasament, cu 50 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
rennes,
ligue 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici