PSG, prezentare inedită de echipament. Neymar a ieşit din nou în evidenţă

  • PSG şi-a prezentat echipamentele în care va juca sezonul următor
  • Jordan e sponsorul de echipament al lui PSG din 2018
  • Transferul lui Neymar este cel mai scump din istoria fotbalului – 222 de milioane €
254 afișări
Imaginea articolului PSG, prezentare inedită de echipament. Neymar a ieşit din nou în evidenţă

FOTO: Instagram @neymarjr

Dacă se decide să se retragă, Neymar are deja asigurată o carieră pentru viitor. Poate da fotbalul pe baschet.

PSG şi-a prezentat tricourile pe care le va purta în sezonul viitor cu un clip inedit. Pentru că sponsorul principal de echipament al francezilor este brandul „Jordan”, pe Parc de Princes a fost instalat un teren hibrid de fotbal şi baschet pe care Neymar şi colegii lui au putut să arunce şi la coş, nu doar să tragă la poartă.

Superstarul brazilian a ieşit în evidenţă şi la capitolul ăsta, la fel ca pe terenul de fotbal. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici