Pugilistul Amir Khan este adeptul teoriei conspiraţiei: A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul

Pugilistul Amir Khan consideră că pandemia de coronavirus nu se petrece din cauze naturale, ci că virusul a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în casă cât timp sunt testate reţelele 5G. Amir Khan a câştigat titlul internaţional WBC de categorie semimijlocie.

1068 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Amir Khan este adeptul teoriei conspiraţiei: A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul

Pugilistul Amir Khan este adeptul teoriei conspiraţiei: A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul

Amir Khan este adeptul teoriei conspiraţiei în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

Pugilistul consideră că virusul COVID-19 a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în case în timp ce sunt testate reţelele 5G.

Boxerul merge mai departe şi spune că, în anul 2003, a fost virusul SARS şi a fost dezvoltată tehnologie 3G, în 2009, a fost gripa porcină şi a fost implementat 4G-ul, iar, acum, coronavirusul.

„Nu cred că vine din China. Cred că asta este o minciună. Oamenii spun că ei au mâncat lilieci şi şerpi şi a luat naştere virusul. Ce prostie e asta? Credeţi asta? Eu, nu. Este un lucru făcut de om. A fost pus acolo pentru a ne ţine închişi în timp ce ei testează 5G-ul”, a spus Amir Khan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici