Pustai spune că nu s-a pus problema demiterii: Nimeni nu a promis că Rapid se va salva după 7 etape

Antrenorul formaţiei Rapid, Cristian Pustai, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu s-a pus în discuţie demiterea sa pentru că nimeni nu a promis că echipa se va salva de la retrogradare după primele şapte etape ale returului.

48 afișări
Imaginea articolului Pustai spune că nu s-a pus problema demiterii: Nimeni nu a promis că Rapid se va salva după 7 etape

Pustai spune că nu s-a pus problema demiterii: Nimeni nu a promis că Rapid se va salva după 7 etape (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ieri nu am avut nicio discuţie referitoare la situaţia stafului tehnic. În iarnă am stabilit cu domnul Moraru că vom duce acest angajament până la vară indiferent de consecinţe. Vom duce lupta aceasta de salvare de la retrogradare până în ultima etapă şi cred eu că nimeni nu a promis că Rapid se va salva după şapte, opt sau nouă etape. Pentru că ar fi fost absurd. Dorinţa noastră e de a ne bucura după ultima etapă", a spus Pustai.

El a adăugat că nu este deranjat de faptul că după fiecare eşec se vehiculează numele antrenorului Marius Şumudică. "Nu mă deranjează, sunt oameni care îl iubesc aici. Eu am fost coleg cu el la cursul Pro, avem o relaţie normală, putem să şi vorbim. Aşa cum se vehiculează numele lui aici, probabil că şi la Mediaş se vehiculează numele meu. El există în inimile suporterilor rapidişti, asta nu putem şterge", a explicat Pustai.

Deşi nu a participat la şedinţa jucătorilor care a avut loc în vestiar după înfrângerea de miercuri cu ASA Târgu Mureş, tehnicianul susţine că nu se poate vorbi despre "o ruptură" între el şi fotbalişti. "Nu se poate vorbi despre o ruptură între mine şi jucători. Au fost ceva discuţii, ieri am avut o altă rundă de discuţii, dar sunt sunt convins că toţi suntem aici să încercăm atingerea obiectivului. Toţi suntem apăsaţi de faptul că am pierdut două meciuri consecutive, dar trebuie să trecem peste şi să fim puternici", a precizat antrenorul.

Pustai susţine că "nemulţumirile" lui Daniel Pancu, jucător care şi-a criticat antrenorul în mass-media, s-au "spălat în familie", fără a oferi detalii. "Eu cu Pancu suntem într-o relaţie normală. Nu cred că am avut vreo ceartă cu Pancu aşa cum s-a tot discutat. În timpul unui proces din acesta mai lung sunt şi nemulţumiri care trebuiesc rezolvate. Eu l-am simţit tot timpul aproape pe el. Nu cred că a fost o ruptură, ci doar nemulţumiri. Iar aceste nemulţumiri prefer să le spălăm în familie, aşa cum le-am spălat şi ieri", a menţionat Cristian Pustai.

Echipa Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici