R. Lucescu: Drăgănescu nu are ce căuta în fotbal, a afectat toate echipele care luptă pentru salvare

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că, după felul în care a arbitrat la Bistriţa, în meciul cu Gloria, partidă în care a acordat în minutul 85 un penalti gazdelor, centralul Mugurel Drăgănescu "nu are ce căuta în fotbal", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Ce să mai spui după un astfel de meci şi după o astfel de atitudine a unui arbitru care, după părerea mea, nu are ce căuta în fotbalul românesc. Pe lângă faptul că nouă ne-a diminuat serios şansele de a prinde un loc de Cupa UEFA, şi-a bătut joc şi de soarta altor echipe, Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi, care luptă pentru evitarea retrogradării. Dacă până acum s-au luat măsuri drastice, cum a fost în cazul lui Serea, şi acest arbitru trebuie să dispară din fotbalul românesc. A fost un arbitraj tendenţios şi este clar că a fost rea intenţie. Înaintea meciului de la Bistriţa am discutat cu jucătorii şi le-am spus să fie pregătiţi pentru un arbitraj ostil. Dar, sincer, nu credeam că se poate ajunge la un asemenea arbitraj", a spus Răzvan Lucescu.

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a a XXIX-a a Ligii I, printr-un gol marcat de Coroian, în minutul 84, din penalti, fază îndelung contestată de oficialii braşoveni. Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, s-a ridicat în picioare şi a făcut semn spre banca tehnică pentru a scoate echipa de pe teren.

După fluierul de final al meciului, mai mulţi jucători ai echipei FC Braşov l-au înconjurat pe arbitrul Mugurel Drăgănescu şi i-au cerut socoteală pentru lovitura de pedeapsă acordată în finalul partidei. În scurt timp, opt agenţi de pază ai firmei BGS, care asigură securitatea în incinta stadionului din Bistriţa, au intervenit în sprijinul arbitrului, pe care l-au escortat spre vestiare. Aproape de ieşirea de pe teren, antrenorul Răzvan Lucescu a mers la arbitru şi i-a întins mâna, în timp ce Dinu Gheorghe a discutat, nervos, cu preşedintele clubului bistriţean, Jean Pădureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici