Rădoi: „În momentul de faţă avem 2 jocuri pe care le-am făcut bine, apoi au venit 2 jocuri în care am fost foarte slabi; suntem într-un echilibru

  • Islanda – România 2-1; Norvegia – România 4-0
  • România – Austria se joacă pe 14 octombrie de la ora 21:45
  • După 3 meciuri, România e pe locul 3 în grupa din Nations League
105 afișări
Imaginea articolului Rădoi: „În momentul de faţă avem 2 jocuri pe care le-am făcut bine, apoi au venit 2 jocuri în care am fost foarte slabi; suntem într-un echilibru

Rădoi: „În momentul de faţă avem 2 jocuri pe care le-am făcut bine, apoi au venit 2 jocuri în care am fost foarte slabi; suntem într-un echilibru

După ce a ratat calificarea la EURO împotriva Islandei şi după umilinţa cu Norvegia, Mirel Rădoi vrea să recâştige încrederea fanilor cu o victorie împotriva Austriei. Selecţionerul naţionalei a spus că au fost doar gânduri negre când a declarat că speră „să nu luăm multe cu Austria” imediat după înfrângerea de la Oslo.

Criticile primite nu l-au demoralizat pe Rădoi. Selecţionerul a declarat: „E clar că în momentul în care nu apar rezultatele pe care toată lumea speră să le aibă vor fi critici la adresa antrenorului. Mereu s-a întâmplat asta şi la antrenorii care au avut rezultate la echipa naţională şi care nu au avut rezultate, din punctul ăsta de vedere nu cred că ar trebui să avem o problemă, ar trebui să îi facem pe băieţi să înţeleagă că fiecare meci pentru echipa naţională a României este capital”.

„În momentul de faţă avem 2 jocuri pe care le-am făcut bine, apoi au venit 2 jocuri în care am fost foarte slabi; în momentul de faţă suntem într-un echilibru, deci mâine seară trebuie să arătăm la fel ca în primele două partide” a mai spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă de astăzi.

Tot astăzi au venit şi rezultatele ultimelor teste COVID făcute de jucătorii şi de stafful naţionalei României. Toate au ieşti negative.

RĂDOI: În momentul de faţă avem 2 jocuri pe care le-am făcut bine, apoi au venit 2 jocuri în care am fost foarte slabi; în momentul de faţă suntem într-un echilibru, deci mâine seară trebuie să arătăm la fel ca în primele două partide. E clar că în momentul în care nu apar rezultatele pe care toată lumea speră să le aibă vor fi critici la adresa antrenorului. Mereu s-a întâmplat asta şi la antrenorii care au avut rezultate la echipa naţională şi care nu au avut rezultate, din punctul ăsta de vedere nu cred că ar trebui să avem o problemă, ar trebui să îi facem pe băieţi să înţeleagă că fiecare meci pentru echipa naţională a României este capital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici