Rădoi:Jucăm turul II şi III cu porţile închise, fanii să înţeleagă faptul că fac rău propriei echipe

Antrenorul formaţiei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, că suporterii trebuie să înţeleagă faptul că fac rău echipei atunci când aruncă petarde, precizând că din acest motiv meciurile de pe teren propriu din turul II şi III al Ligii Campionilor se vor disputa cu porţile închise.

144 afișări
Imaginea articolului Rădoi:Jucăm turul II şi III cu porţile închise, fanii să înţeleagă faptul că fac rău propriei echipe

Rădoi:Jucăm turul II şi III cu porţile închise, fanii să înţeleagă faptul că fac rău propriei echipe (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu vreau să par nepoliticos, dar să nu uităm că jucăm totuşi în turul doi şi trei fără suporteri. Şi eu cred că şi ei (n.r. - fanii) ar trebui să înţeleagă că, venind mereu la stadion şi aruncând cu petarde sau scandând nu ştiu ce, fac rău propriei echipe. M-aş bucura ca suporterii să se întoarcă alături de echipă pentru că eu am trăit momente senzaţionale alături de ei, chiar şi momente grele. Dar o să discutăm şi cu ei, o să vedem care sunt doleanţele lor. În acelaşi timp trebuie să ne înţeleagă şi ei pe noi pentru că avem nevoie de suportul lor. Şi atunci nu ne permitem să jucăm cu stadionul închis meciuri foarte importante pentru noi", a spus Rădoi, făcând referire la sancţiunea cu două meciuri cu porţi închise şi 20.000 de euro penalitate sportivă primită de Steaua din partea UEFA pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa, sezonul 2014-2015.

Rădoi a menţionat că a urmărit câteva meciuri ale formaţiei slovace AS Trencin, pe care Steaua o va întâlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor. "Am apucat să văd câteva meciuri şi pot să spun că este o echipă care joacă un fotbal destul de bun. Cu siguranţă că vom întâlni echipe mult mai bune în turul III, dar nu vreau să mă gândesc deocamdată cu cine vom cădea în grupe, în play-off, până nu trecem de turul II. Degeaba ne gândim la grupele Ligii dacă nu vom trece de turul doi", a adăugat antrenorul.

În ceea ce priveşte achiziţiile, Rădoi a afirmat că mai are nevoie de jucători având în vedere că Steaua va participa în acest sezon în patru competiţii. "În acest moment urmărim ceva jucători. Sunt jucători noi, dar nu le putem spune numele. Dar sunt jucători care dacă vor veni vor face diferenţa. Ne mai trebuie jucători pentru a forma un lot în primul rând. Pentru că nu este de îndeajuns ce avem având în vedere că vom juca în patru competiţii. Cred că mai avem nevoie de jucători valoroşi ca să putem alinia tot timpul cel puţin două echipe. Posturile în acest moment sunt destul de acoperite, numai că ne trebuie jucători de valori apropiate", a precizat tehnicianul.

Acesta a explicat că urmăreşte jucători străini deoarece fotbaliştii români sunt scumpi. "Nu ne gândim doar la jucători străini, dar dacă ar fi jucători români valoroşi la un preţ accesibil atunci am prefera români. Dar să nu uităm că fotbalul românesc trece printr-o situaţie foarte grea, iar sumele care se vehiculează sunt foarte mari. Şi atunci ne reorientăm spre străinătate", a precizat antrenorul.

Mijlocaşul Cristian Tănase va fi lăsat să plece în cazul unei oferte concrete, susţine Mirel Rădoi. "Acum discutăm nu numai cu Tănase, ci cu toţi jucătorii pentru a vedea situaţia lor şi ce gândesc ei. La fel de adevărat este că pentru Tănase e foarte greu să fie motivat în continuare ştiind că are ceva oferte. Din păcate nu au fost oferte foarte concrete pentru club. Dar dacă se va ivi ceva atunci cu siguranţă că se va da curs pentru că el şi-a făcut datoria pentru club şi cred că e nevoie de o nouă provocare pentru el", a adăugat Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici