Rădoi: Ne lipseşte golul, nu am marcat în două meciuri, dar felicit echipa pentru atitudine

Tehnicianul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă seară, după meciul Stelei cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, că din păcate echipa sa nu a reuşit să înscrie în ultimele două partide, dar a menţionat că îşi felicită elevii pentru atitudine.

122 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Ne lipseşte golul, nu am marcat în două meciuri, dar felicit echipa pentru atitudine

Mirel Rădoi (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"A fost o partidă grea. Ştiam ce va încerca să joace Petrolul. Din păcate ne lipseşte golul, nu am marcat niciun gol în două meciuri, dar felicit echipa pentru atitudine. Am avut câteva ocazii, dar din păcate nu am marcat. Dacă azi ne-a lipsit ceva, e faptul că nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri ca să ne creăm mai multe ocazii", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a vorbit şi despre situaţia jucătorului George Ţucudean, menţionând că depinde de acesta dacă va alege să plece la altă echipă: "Lui George i-am spus motivele noastre, i-am explicat situaţia în care se află. Acum depinde de el dacă va alege să meargă la altă echipă".

Rădoi a menţionat că la Steaua vor mai veni jucători. "Din păcate nu pot transfera eu. Iar din respect faţă de jucătorii care sunt acum în lot nu o să spun pe ce poziţii mai avem nevoie. Dar vor veni jucători. Important e să ne rezolvăm problemele, pentru că mergem la Trencin să câştigăm. Acolo e foarte important să marcăm", a adăugat el.

Tehnicianul a mai spus că jucătorul echipei CFR Cluj, Gregory Tade, a fost şi este pe lista Stelei: "Tade e un jucător important, a fost şi este pe lista noastră, dar vom vedea care vor fi rezultatele acestor negocieri până la urmă".

Rădoi este de părere că Steaua va avea mai multe rivale în lupta pentru titlu. "La titlu ne vom bate cu CFR, Astra şi chiar şi Botoşani, CSU Craiova şi ASA sunt echipe care pot pune probleme", a precizat Mirel Rădoi.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă seară, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, în prima etapă a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici