Rădoi: Rămân la Steaua şi în cazul ratării calificării

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat joi seară, după meciul cu Rosenborg, scor 0-3, că va rămâne la gruparea bucureşteană şi în cazul ratării calificării în grupele Ligii Europa, el menţionând că şansele de accedere în faza următoare sunt infime.

200 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Rămân la Steaua şi în cazul ratării calificării

Mirel Rădoi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit. Trebuie să acceptăm şi criticile spectatorilor. Nu e normal să ni se strige «Demisia» după ce pierdem cu 0-3 acasă? Şansele de calificare sunt infime la cum am jucat. Dacă luăm cele două reprize cu ASA Târgu Mureş şi cea de-a doua de azi nu avem nicio şansă în retur, mai bine rămânem la Bucureşti. Sincer, în repriza a doua n-a mers nimic. Era previzibil rezultatul după primele două-trei minute, pentru că am abordat jocul total diferit faţă de repriza întâi. Putem vorbi de ghinion, de ocazii, eventual să facem poarta mai mare, dar asta nu scuză ce s-a întâmplat în partea a doua. Toţi suntem vinovaţi şi ruşinaţi de ceea ce s-a întâmplat", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că nu are relevanţă faptul că nu s-a aflat pe banca Stelei la meciul cu Rosenborg: "La cum am jucat în repriza a doua cred că puteam să fiu şi în teren, nu doar pe bancă, şi un putema schimba nimic. E o problemă de concentrare la echipă. Din păcate am început să ne mulţumim cu aceste eşecuri şi asta nu ne bucură".

Referitor la faptul că finanţatorul Gigi Becali a declarat că ar ceda echipa, dar nu are cui, Rădoi a spus că Steaua trebuie să se ridice: "Dacă ne uităm la acest rezultat şi la joc toţi ne-am săturat, dar trebuie să ne ridicăm, pentru că suntem foarte jos, şi să schimbăm faţa echipei. Azi rezultatul şi jocul au fost deplorabile".

Mirel Rădoi a vorbit şi despre faptul că Becali a anunţat că va renunţa la unii jucători: "Să le rezilieze contractele. Dacă aşa se vrea ce să fac? Să le plătesc eu de la mine din buzunar? Dacă nu se mai bagă bani... O să vedem cine vrea să rămână şi să ajute Steaua şi mergem mai departe. Va fi o discuţie între jucători şi patron. Cine vrea e binevenit, cine nu, să fie sănătos".

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mikkelsen '61, Helland '67 şi Jensen '90+3.

Spre finalul jocului, fanii Stelei au scandat: "Demisia!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici