Rădoi revine după 15 ani în "oraşul de coşmar". Amicalul Anglia - România se va juca la Middlesbrough

264 afișări
Imaginea articolului Rădoi revine după 15 ani în "oraşul de coşmar". Amicalul Anglia - România se va juca la Middlesbrough

Rădoi revine după 15 ani în "oraşul de coşmar". Amicalul Anglia – România se va juca la Middlesbrough

Meciul din deplasare cu Anglia se va disputa, în urma deciziei Federaţiei de la Londra, pe stadionul Riverside din Middlesbrough, în data de 6 iunie, de la ora 19.00.

„Acum 15 ani, pe acest stadion, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul nostru selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al roş-albaştrilor, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2”, a transmis FRF.

Înainte de partida cu Anglia, Naţionala României va juca, în 2 iunie, un amical contra Georgiei, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Ora de start a acestui joc nu a fost încă stabilită.

FRF informează că, din 11 întâlniri, România s-a impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câştigat de două ori: „Toate succesele noastre au venit în meciuri oficiale, unul în preliminarii şi două la turnee finale. O singură dată britanicii s-au impus în dueluri cu miză, 1-0 la CM 1970 din Mexic”.

România a jucat de 7 ori împotriva Georgiei: 5 meciuri au fost câştigate de tricolori, celelalte două încheindu-se la egalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici