Rădoi: Suntem dezamăgiţi, pentru a avea din nou acces la aceste meciuri trebuie să câştigăm titlul

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat joi seară, după eliminarea din Liga Europa, că steliştii sunt dezamăgiţi de acest deznodământ, dar a menţionat că pentru a avea din nou acces "la aceste meciuri frumoase" trebuie să termine campionatul pe primul loc.

156 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Suntem dezamăgiţi, pentru a avea din nou acces la aceste meciuri trebuie să câştigăm titlul

Mirel Rădoi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Speram să câştigăm cu 3-0 şi să ne calificăm la loviturile de departajare. E clar că suntem dezamăgiţi, dar pentru a avea din nou acces la aceste meciuri ferumoase trebuie să câştigăm campionatul. Cu toţii suntem vinovaţi pentru parcursul slab. Trebuie să învăţăm şi din aceste eşecuri, să rămânem cu ceva pozitiv din aceste meciuri. Mă bucur că am avut acea discuţie sinceră cu jucătorii şi cu patronul echipei şi că am decis să continui pe acest drum", a spus Rădoi.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa norvegiană Rosenborg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea în grupele competiţiei ca urmare a eşecului înregistrat în partida tur.

În tur, Steaua a fost învinsă de Rosenborg pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0.

Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, în minutul 53.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici