Radu Voina: S-a văzut foarte clar că am fost depăşiţi în primul rând de combativitate

Tehnicianul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, după înfrângerea din prima manşă a finalei Ligii Campionilor, cu Viborg, că jucătoarele sale au fost depăşite mai ales în ceea ce priveşte combativitatea şi unele dintre ele chiar de importanţa meciului.

18 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: S-a văzut foarte clar că am fost depăşiţi în primul rând de combativitate

Radu Voina: S-a văzut foarte clar că am fost depăşiţi în primul rând de combativitate (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Cred că s-a văzut foarte clar că la nivelul ăsta am fost depăşiţi în primul rând de combativitate, am greşit foarte mult. Am tratat un pic faza de apărare ca nişte domnişoare. Se ştie că la nivelul acesta trebuie să intri la rupere. Noi am stat foarte retraşi, inactivi. Ne aşteptam la mult de la unele jucătoare care au fost depăşite de importanţa meciului. S-a văzut experienţa lui Viborg. Noi am fost oarecum depăşiţi şi plumbul care speram să se toarne în picioarele lor s-a adăpostit la nivelul picioarelor noastre", a spus Voina.

Radu Voina consideră că returul de la Bucureşti va fi extrem de dificil pentru Oltchim. "Va fi extrem de greu, dar noi ne vom pregăti ca să facem un meci frumos şi să ieşim cu fruntea sus. Trebuie să ne recompensăm în faţa tuturor fanilor, a acestor minunaţi spectatori. Sunt convins că fetele sunt dezamăgite, dar asta-i situaţia. Au fost foarte multe ratări în situaţii de unu la unu", a menţionat el.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici